Mobiele applicatie op maat

Sigmax realiseert oplossingen voor specifieke mobiele vragen. Ontdek samen met ons wat de winst van effectief mobiel werken is voor uw organisatie.

Een passende oplossing voor uw specifieke mobiele vraag

De ontwikkeling en implementatie van een mobiele applicatie wordt vaak gezien als een complex traject. Sigmax houdt dit traject helder en overzichtelijk en begint met goed naar u te luisteren en door te vragen. Zo weten we samen met u tot de passende oplossing te komen waarmee u meer rendement kunt halen uit uw mensen en uw bedrijfsproces. We vullen uw kennis over uw processen aan met onze kennis over mobiel werken, en helpen u ontdekken wat mobiel werken nu écht voor uw organisatie betekent.

Van ontwerp naar realisatie

Bij de realisatie maken we gebruik van beproefde softwaretools, een uitgekiende werkwijze en gedegen projectdocumentatie. En natuurlijk hoog gekwalificeerde programmeurs die de definities in het ontwerp haarfijn weten te vertalen naar effectieve applicaties. Reeds ontwikkelde modules vormen de basis. In combinatie met mobiel maatwerk resulteert dit in de mobiele oplossing die past. De eigen R&D afdeling garandeert de toepasbaarheid van de laatste technologieën en technieken.

Implementeren en renderen

Een mobiele oplossing staat niet alleen. Wij beheersen als geen ander de kunst van het koppelen van mobiele oplossingen aan bestaande systemen. Een zorgvuldig geplande implementatie en grondige training van de eindgebruikers garanderen dat u het maximale rendement behaalt uit uw mobiele applicatie. Onze support afdeling staat klaar voor ondersteuning of eventuele vragen, waarvan u de afhandeling online kunt volgen. En uw mobiele applicatie is toekomstvast, uitbreidingen en aanpassingen zijn altijd mogelijk.

Weten wat we voor u kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We bespreken de mogelijkheden graag met u.

  U ontvangt binnen enkele werkdagen een reactie van ons

  Waarom kiezen voor Sigmax

  24

  Jaar ervaring

  4

  Business units

  4

  Expertises

  400+

  Klanten
  wereldwijd

  160+

  Sigmax professionals

  91

  Software Developers

  4

  Kantoren

  100%

  Empowering professionals everywhere

  Ontdek Sigmax
  Sigmax praktijkcases
  Sigmax empowers professionals samen met