Zorghulpdistributie

Klanten excellent voorzien in hun zorgbehoefte, dat is waar het om draait binnen de zorghulpdistributie. Uw serviceorganisatie staat daarin centraal. Sigmax helpt u succesvol te groeien naar een klantgedreven serviceorganisatie. Ontdek hier hoe we dat doen.

Vraag een demo aan

Laat uw serviceorganisatie succesvol groeien

Vergrijzing en veranderende regelgeving zorgen voor nieuwe uitdagingen in de wereld van de zorg. Binnen de zorghulpdistributie staat voorop dat klanten worden voorzien in hun zorgbehoefte. Met de juiste inzet van service capabilities creëert u grip op uw volledige logistieke operatie: van de levering van zorghulpmiddelen tot aan de reparatie en preventief onderhoud ervan.

Groei naar een productieve en klantgedreven organisatie met Sigmax. Al sinds 1998 helpen we field service organisaties succesvol te groeien; met onze domeinkennis en de inzet van juiste software die serviceorganisaties ondersteunt.

Kies ook voor een klantgedreven toekomst

  • Sigmax is uw partner voor software, IT-oplossingen, advies en ondersteuning bij field service vraagstukken.
  • We stellen uw serviceorganisatie en doelen centraal en helpen u gecontroleerd te groeien.
  • Onze mobiele software is een standaard softwarepakket voor uw workforce. Het ondersteunt een veelheid aan werkprocessen en integreert naadloos binnen uw eigen IT infrastructuur, gekoppeld aan uw eigen back-officesystemen.
Ontdek onze oplossingen waarmee wij uw doelen realiseren

Field Service Groei Model

Het Field Service Groei Model is het antwoord voor een klantgedreven toekomst met uw serviceorganisatie als vertrekpunt.

Ontdek meer

Field Mobility Suite

De Field Mobility Suite is het mobiele softwarepakket voor serviceorganisaties die succesvol willen groeien.

Ontdek meer

Support & Ondersteuning

Uw serviceorganisatie wil optimaal gebruik maken van onze oplossingen. Daarvoor leveren we de beste support en ondersteunende diensten.

Ontdek meer 

Ontdek in 1 minuut hoe wij u succesvol laten groeien

Blijf up-to-date

Als u op de hoogte wilt blijven van actuele ontwikkelingen bij Sigmax en op het gebied van Field Mobility, kunt u zich hieronder inschrijven voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt vier tot zes keer per jaar.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Waarom groeien met Sigmax?

  • Vertrouw op de kennis van experts van Sigmax. We hebben ruim 17 jaar ervaring met het automatiseren van serviceorganisaties
  • De zekerheid van standaard oplossingen die zichzelf hebben bewezen in de praktijk.
  • Samenwerking met strategische partners op het gebied van IT-integratie, mobiele hardware, business intelligence en mobile lifecycle management
  • Een optimale ondersteuning van gebruikers tijdens het project, en ook na afloop.

Meer weten?

Vraag dan vrijblijvend meer informatie op of plan een afspraak. We lichten u de mogelijkheden graag toe in een gesprek.

    U ontvangt binnen enkele werkdagen een reactie van ons