Serviceorganisaties

Serviceorganisaties veranderen in een razendsnel tempo. Klanttevredenheid is steeds vaker de sleutel tot succes met uw servicemonteurs als ambassadeurs van uw bedrijf. Maar hoe groeit u naar een klantgedreven serviceorganisatie? Sigmax helpt uw serviceorganisatie succesvol te groeien. Ontdek hier hoe we dat doen.

Laat uw serviceorganisatie succesvol groeien

Field Service is meer dan een digitale werkbon waarmee u uw werkprocessen automatiseert. U wilt meer bereiken dan alleen efficiency en kostenbesparingen. Meer business genereren, de tevredenheid van uw klanten vergroten en succesvol groeien. Soms heeft u al duidelijk voor ogen hoe u uw doelen wilt bereiken. Maar ook als u het punt op de horizon nog niet helemaal helder heeft, of niet weet hoe u de uitdagingen van uw serviceorganisatie moet aanpakken, is Sigmax uw partner die u helpt uw doelen te realiseren.

Wij realiseren groei door
Een beter gestroomlijnd en effectiever serviceproces
Een hogere klanttevredenheid
Een beter inzicht in behaalde prestaties en KPI's
Ontdek in 1 minuut hoe wij u succesvol laten groeien

Field Service Groei Model 

Hoe groeit u naar een meer klantgedreven organisatie? Welke mogelijkheden zijn hiervoor? Ons Field Service Groei Model ™ is het antwoord voor een klantgedreven toekomst. We stellen uw serviceorganisatie centraal. Maken inzichtelijk waar uitdagingen en kansen liggen en brengen dit samen tot een concreet plan met oplossingen die uw serviceorganisatie verder brengt.

Ontdek meer

FieldServiceGrowthModel

Connect

Connect is het mobiele softwarepakket voor serviceorganisaties die succesvol willen groeien.

 • Beschikbaar als native app voor Android & Windows 10
 • Meerdere workflows configureren met één applicatie
 • Optimaal voor rugged gebruikt maar ook geschikt voor tablet en smartphone
 • Integreert naadloos in uw eigen IT-omgeving

Ontdek meer

De beste support & ondersteuning

We helpen we u graag goed op weg. Een goede implementatie en heldere projectaanpak is daarbij onmisbaar. Maar we doen meer. Zo ondersteunen we u ook bij de keuze van mobile devices en helpen u verder met het optimaliseren van uw serviceproces. En als u eenmaal live bent met uw productiesysteem, dan is het wel zo prettig dat deze topprestaties levert. Daarvoor leveren we beste support en ondersteunende diensten.

Ontdek onze diensten 

Field Service Academy

We verzorgen diverse gebruikerstrainingen voor een excellent gebruik en beheer van mobiele software en mobile devices in uw organisatie. Centraal in al onze trainingen staan de behoeften en ervaring van uw medewerkers. Onze trainingen geven we op onze locatie in Enschede. Ook in-company trainingen behoren tot de mogelijkheden.

Vraag meer informatie aan

Sigmax praktijkcases

Carglass

Vanuit 58 vestigingen en een mobiele service zorgen de 350 monteurs van Carglass dagelijks voor een vakkundige reparatie en vervanging van autoruiten. Om een snelle service aan klanten landelijk mogelijk te maken, digitaliseerde Carglass de serviceplanning en de werkbonnen met de Field Service Suite.

Lees deze caseCheck alle cases

Geas, Kemkens en Energiewacht Groep

Geas Energiewacht, Kemkens en Energiewacht Groep zetten de volgende stap in buitendienst-automatisering en het mobiele werken met de Field Mobility Suite van Sigmax. Hiermee zijn de Field Service organisties klaar om beter in te spelen op de veranderende klantbehoeften en de bijbehorende werkzaamheden van de monteurs.

Lees deze caseCheck alle cases

Waarom groeien met Sigmax?

 • Vertrouw op de kennis van experts van Sigmax. We hebben ruim 20 jaar ervaring met het automatiseren van serviceorganisaties
 • De zekerheid van standaard oplossingen die zichzelf hebben bewezen in de praktijk.
 • Samenwerking met strategische partners op het gebied van IT-integratie, mobiele hardware, business intelligence en mobile lifecycle management
 • Een optimale ondersteuning van gebruikers tijdens het project, en ook na afloop.

Meer weten?

Vraag dan vrijblijvend meer informatie op of plan een afspraak. We lichten u de mogelijkheden graag toe in een gesprek.

  U ontvangt binnen enkele werkdagen een reactie van ons

  Waarom kiezen voor Sigmax

  24

  Jaar ervaring

  4

  Business units

  4

  Expertises

  400+

  Klanten
  wereldwijd

  160+

  Sigmax professionals

  91

  Software Developers

  4

  Kantoren

  100%

  Empowering professionals everywhere

  Ontdek Sigmax
  Sigmax empowers professionals samen met