Woningcorporaties

De klantvriendelijke serviceorganisatie vormt het hart van uw corporatie en is het primaire aanspreekpunt voor bewoners. Sigmax helpt woningcorporaties succesvol te groeien naar  klantgedreven serviceorganisaties. Ontdek hier hoe we dat doen.

Vraag een demo aan

Voorkomen van herhaalklachten

Elke woningbouwcorporatie voert mutatieonderhoud uit. Maar weten uw vakmannen ook of een bepaalde reparatie wel uitgevoerd mag worden? Of heeft u last van herhaalklachten en vaak dezelfde klachten van bewoners? Sigmax kan u helpen om grip te krijgen én te houden op uw mutatie- en serviceonderhoud. Door alle medewerkers in de serviceketen te voorzien van optimale informatievoorziening weten uw vakmannen precies wanneer ze bijvoorbeeld een reparatie wel of niet mogen uitvoeren.

Vastgoed laten renderen

Een meerjarig onderhoudsplan zorgt ervoor dat uw vastgoed waardevast blijft renderen. Daarvoor moet u wel uw vastgoedconditie in kaart hebben. Door conditiemetingen te combineren met serviceopdrachten wordt snel een betrouwbaar beeld gecreëerd van de totale conditie van uw vastgoed. Deze informatie is onmisbaar voor het bepalen van toekomstige onderhoudsbudgetten en het waarderen van uw vastgoed.

Groei samen met Sigmax naar een productieve en klantgedreven organisatie. Al sinds 1998 helpen we field service organisaties succesvol te groeien; met domeinkennis en inzet van de juiste software ter ondersteuning van de serviceorganisatie.

Kies ook voor een klantgedreven toekomst

  • Spits service en onderhoud toe op de wensen van bewoners
  • Optimaliseer uw totale service-keten dankzij de maximale informatievoorziening
  • Ondersteun met de Field Mobility Suite storingswerkzaamheden, reparaties, mutatieonderhoud en conditie-inspecties
  • Integreert naadloos met uw ERP systeem, zoals die van Centric en Aareon
Ontdek in 1 minuut hoe wij u succesvol laten groeien

Field Service Groei Model

Het Field Service Groei Model is het antwoord voor een klantgedreven toekomst met uw serviceorganisatie als vertrekpunt.

Ontdek meer

Field Mobility Suite

De Field Mobility Suite is het mobiele softwarepakket voor serviceorganisaties die succesvol willen groeien.

Ontdek meer

Support & Ondersteuning

Uw serviceorganisatie wil optimaal gebruik maken van onze oplossingen. Daarvoor leveren we de beste support en ondersteunende diensten.

Ontdek meer 

Blijf up-to-date

Als u op de hoogte wilt blijven van actuele ontwikkelingen bij Sigmax en op het gebied van Field Mobility, kunt u zich hieronder inschrijven voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt vier tot zes keer per jaar.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Waarom groeien met Sigmax?

  • Vertrouw op de kennis van experts van Sigmax. We hebben ruim 17 jaar ervaring met het automatiseren van serviceorganisaties
  • De zekerheid van standaard oplossingen die zichzelf hebben bewezen in de praktijk.
  • Samenwerking met strategische partners op het gebied van IT-integratie, mobiele hardware, business intelligence en mobile lifecycle management
  • Een optimale ondersteuning van gebruikers tijdens het project, en ook na afloop.

Meer weten?

Vraag dan vrijblijvend meer informatie op of plan een afspraak. We lichten u de mogelijkheden graag toe in een gesprek.

    U ontvangt binnen enkele werkdagen een reactie van ons