IoT Solutions

Reik tot grote hoogten met Sigmax zakelijke Internet of Things (IoT). Met de ervaring, kennis en vaardigheden waarover Sigmax beschikt, bouwen we voor organisaties hoogstaande oplossingen. Van het begin van de keten tot het sluitstuk.

Verkrijg op innovatieve manieren waarde uit uw data en apparaten

Het Internet of Things (IoT) is een levendig onderwerp dat de laatste jaren flink aan populariteit heeft gewonnen. Hoge beschikbaarheid van internet, dalende kosten van bandbreedte, nieuwe draadloze netwerken en exponentiële toename in apparaten die met elkaar communiceren, creëren tal van kansen voor uiteenlopende toepassingen. De bouwstenen van Sigmax voorzien bedrijven in zeer diverse sectoren van hoogwaardige IoT-oplossingen.

Betrouwbaar en veelzijdig

Sigmax helpt uw IoT oplossing doordacht, schaalbaar en onderhoudbaar te ontwerpen en ontwikkelen op basis van de nieuwste cloudtechnieken. Wij verstaan als geen ander de kunst om apparaten of verzamelingen van sensoren rondom een object aan internet te koppelen zodat informatie over de toestand van het apparaat of een object op afstand is te verkrijgen. Sigmax heeft met zijn IoT Solutions een bewezen reputatie in het veld en biedt een brede basislijn aan reeds functionerende technieken. Deze creëren waarde door diepgaande analyse en patroonvoorspelling. Zelflerende mechanismen laten u profiteren van vergaande automatiseringsvoordelen.

Software en advies

Wij staan voor u klaar om het voortouw te nemen in uw vraagstuk waarin het Internet of Things uitkomst kan zijn. Naast benodigde software, ondersteunen wij u in alle fasen van het realiseren van een oplossing, van dataverzameling tot opslag, verwerking en representatie van informatie. Sigmax beschikt over de kennis en kunde om iedere behoefte te vervullen zodat uw organisatie vooruitstrevend blijft opereren. Door de samengestelde aard van IoT-oplossingen is samenwerking met partners een natuurlijk gevolg. Hierin kunnen we een adviserende rol innemen.

Weten wat we voor u kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We bespreken de mogelijkheden graag met u.

    U ontvangt binnen enkele werkdagen een reactie van ons

    Bekijk ook andere oplossingen
    Sigmax empowers professionals samen met