ICT solutions & services

Slimme ICT creëert meerwaarde voor alle lagen en processen in een organisatie. Sigmax helpt bedrijven in Nederland de waarde van ICT te ontdekken. We leggen een solide ICT fundament onder hun organisatieambities. En brengen professionals verder. Ontdek hier hoe we dat voor de Nederlandse markt doen.

We creëren

De ICT blauwdruk voor organisaties

Een solide ICT fundament begint bij de strategie van de organisatie. Daarom analyseren we hoe een organisatie in elkaar steekt, wat de doelen zijn. Want ICT is er niet alleen om processen te ondersteunen. ICT helpt ook om doelen te behalen. We inventariseren wat professionals nodig hebben en van ICT verwachten. Dit alles brengen we samen tot een ICT blauwdruk voor de organisatie. Een concreet plan waarin we strategie in lijn brengen met de hedendaagse ICT-technologie.

We bouwen

Een krachtig ICT-fundament

De infrastructuur is het zenuwcentrum van de ICT-omgeving in organisaties. Die moet vanzelfsprekend staan als een goed gefundeerd huis. En tegelijkertijd ook schaalbaar, snel en efficiënt zijn. We kijken naar de best passende ICT-omgeving binnen de betreffende situatie; op locatie of vanuit een hybrid cloud.

Meer over Sigmax ONE cloud

We leveren

ICT services waar je U tegen zegt

Als het om ICT beheer gaat, dan hebben we maar één doel voor ogen: de ICT omgeving optimaliseren en in top conditie houden! Professionals willen immers effectief en prettig kunnen blijven werken. Afhankelijk van de servicewensen nemen we de ICT-omgeving volledig of deels in beheer. Afspraken leggen we vast in een Service Level Agreement. Zo weten onze klanten precies wat zij van onze service mogen verwachten.

Meer over onze ICT beheer services

Waarom kiezen voor Sigmax

24

Jaar ervaring

4

Business units

4

Expertises

400+

Klanten
wereldwijd

160+

Sigmax professionals

91

Software Developers

4

Kantoren

100%

Empowering professionals everywhere

Ontdek Sigmax
Sigmax empowers professionals samen met