Sigmax behaalt ISO 27001 certificering

Sigmax ICT Specialisten heeft de ISO 27001 certificering behaald. Met het behalen van het certificaat toont Sigmax aan dat zij haar processen rondom informatiebeveiliging goed op orde heeft.

ISO: de internationale standaard voor informatiebeveiliging management

ISO 27001 is de internationale standaard voor informatiebeveiliging management. Al onze informatiesystemen en -processen zijn recent uitgebreid geanalyseerd en getoetst door onafhankelijke instantie BSI Group. Met het behalen van de ISO 27001 certificering voldoen we aan de hoogste standaarden. Het garandeert dat uw ICT omgeving bij Sigmax in een veilig en professioneel beheerd datacenter is ondergebracht. En dat uw vertrouwelijke gegevens vertrouwelijk blijven. We spannen ons continu in om onze processen te verbeteren en zetten stappen om ook de ISAE 3402 certificering te behalen.

Leo van den Ende, CEO Sigmax licht toe: “Sigmax hecht veel waarde aan de kwaliteit en zorgvuldigheid van haar ICT dienstverlening. Het behalen van de ISO certificering is een bevestiging dat we voldoen aan de hoogste standaarden en dat we bij Sigmax continu bezig zijn met het bewaking en kwaliteitsverbetering. Het garandeert dat ICT omgevingen bij Sigmax in een veilig en professioneel beheerd datacenter zijn ondergebracht. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat belangrijke en vertrouwelijke gegevens vertrouwelijk blijven”.

ISO certificering

Waarom kiezen voor Sigmax

24

Jaar ervaring

4

Business units

4

Expertises

400+

Klanten
wereldwijd

160+

Sigmax professionals

91

Software Developers

4

Kantoren

100%

Empowering professionals everywhere

Ontdek Sigmax
Sigmax praktijkcases
Sigmax empowers professionals samen met