ICT solutions & services

Slimme ICT creëert meerwaarde voor alle lagen en processen in een organisatie. Sigmax helpt u de waarde van ICT te ontdekken. We leggen een solide ICT fundament onder  uw organisatieambities. En brengen uw professionals verder. Ontdek hier hoe we dat doen.

We creëren

De ICT blauwdruk voor uw organisatie

Een solide ICT fundament begint bij de strategie van uw organisatie. Daarom analyseren we hoe uw organisatie in elkaar steekt, wat uw doelen zijn. Want ICT is er niet alleen om uw processen te ondersteunen. ICT helpt ook om uw doelen te behalen. We inventariseren wat uw professionals nodig hebben en van ICT verwachten. Dit alles brengen we samen tot een ICT blauwdruk voor uw organisatie. Een concreet plan waarin we uw strategie in lijn brengen met de hedendaagse ICT-technologie.

In 4 stappen naar uw ICT blauwdruk

0-meting

We analyseren uw huidige ICT en bedrijfsprocessen

Doelen & KPI's

We bepalen samen doelen en realistische KPI’s

Roadmap

We creëren een strategische roadmap voor de benodigde ICT capaciteit

Business Value

We maken de ROI, ROV en toegevoegde waarde van ICT voor uw organisatie inzichtelijk

We bouwen

Een krachtig ICT-fundament

De infrastructuur is het zenuwcentrum van de ICT-omgeving in uw organisatie. Die moet vanzelfsprekend staan als een goed gefundeerd huis. En tegelijkertijd ook schaalbaar, snel en efficiënt zijn.  We kijken naar de best passende ICT-omgeving voor uw situatie;  bij u op locatie of vanuit een hybrid cloud.

Meer over Sigmax ONE cloud

We realiseren

De juiste inzet van ICT 

Maak kennis met onze ICT oplossingen waarmee we invulling geven aan uw ICT-omgeving. We verzorgen het hele traject van ontwerp tot aan de integratie.

We leveren

ICT services waar je U tegen zegt

Als het om ICT beheer gaat, dan hebben we maar één doel voor ogen: uw ICT omgeving optimaliseren en in top conditie houden! Uw professionals willen immers effectief en prettig kunnen blijven werken. Afhankelijk van uw servicewensen nemen we uw ICT-omgeving volledig of deels in beheer. Afspraken leggen we vast in een Service Level Agreement. Zo weet u precies wat u van onze service mag verwachten.

Meer over onze ICT beheer services

Pourquoi choisir Sigmax

24

ans d'experience

4

Business Units

4

Domaines d'expertise

400+

Clients dans
le monde

200+

Professionnels Sigmax

91

Développeurs de logiciels

4

Offices

100%

Empowering professionals everywhere

Découvrez Sigmax
Sigmax empowers professionals avec